AcumStiu.net

Nadya Suleman, femeia care a născut 8 copii

Nadya Suleman a devenit celebră după ce a avut o naștere ieșită din comun: femeia din Statele Unite ale Americii a născut 8 copii odată. Nașterea octupleților a reprezentat un caz uimitor în istoria medicinei și nu a fost vorba despre o naștere naturală, ci despre una în vitro.

Nadyei Suleman i s-au implantat 6 embrioni, procedură care a condus la nașterea a 8 copii, pentru că 2 dintre acești 6 embrioni s-au divizat în seturi de gemeni. Medicul femeii i-a implantat toți cei 6 embrioni, chiar dacă era împotriva regulamentelor, lucru care l-a costat scump pentru că nu a mai avut voie să practice medicina de atunci. Acum, problema a fost că Nadya mai avea acasă 6 copii care o așteptau.

Tatăl celor 14 copii, un donator necunoscut

Primul contract pe care l-a avut Nadya cu fertilizarea în vitro a fost la vârsta de 21 de ani, în anul 1997. Medicul care a tratat-o a fost același de la început, cel care a fost dat afară, și primul ei copil s-a născut în anul 2001, al doilea în 2002, apoi au urmat 2 sarcini gemelare. Totuși, tatăl copiilor a rămas necunoscut, însă în anul 2009, când Nadya a născut 8 copii, a devenit cunoscută imediat și i s-a dat chiar și numele de „Octomom”.

O mamă singură cu 14 copii

După 9 ani de la nașterea celor 8 copii, Nadya Suleman le-a povestit reporterilor cum este o zi din viața ei și cum se descurcă cu cei 14 copii în fiecare zi. Femeia spune că este extrem de ocupată și că nu are niciun ajutor, în plus nu are bonă încă de când copiii aveau în jur de 2 ani și se descurcă singură.

În fiecare dimineață, Nadya se trezește la 5 dimineața pentru a-i pregăti pe copii pentru școală. Face exerciții cu Aidan, unul dintre băieții ei care are un handicap și la fel și cu Calyssa. de 10 ani, care este autistă și are nevoie de îngrijire suplimentară. După această rutină, pleacă cu mașina și face 4 opriri la școli diferite.

În timpul în care copiii se află la școală, Nadya gătește, lucrează și face curat. Atât copiii, cât și ea sunt vegetarieni și spune că gătește uneori și de 2-3 ori pe zi, încercând să le asigure copiilor ei o viață cât mai sănătoasă, fericită și normală.